IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Prefectului copy-paste i se fâlfâie de pomana porcului

Demonstrat plagiator, ieri la Campus Tv, într-o emisiune unde au fost prezentate documente care atestă acest fapt, prefectul Ferrari o comite din nou. Pentru cei care nu au urmărit emisiunea, o puteţi viziona pe Youtube, unde puteţi savura momentul în care Iordache a dat copy-paste inclusiv greşelilor din textul Consiliului Judeţean Argeş. Nu e grav, noi ştim că useriştii aripa PLUS mint de îngheaţă apele, chiar preşedintele Cioloş a susţinut că este cetăţean francez în timp ce el nu deţinea decât cetăţenia română. Şi sunt multe exemple în acest partid de doi lei, care  susţin afirmaţiile noastre, dar nu ne vom ocupa acum de ele. Pentru că în judeţul condus teoretic de prefectul Iordache se întâmplă lucruri grave, cum ar fi pesta porcină.

Lucru de care nu este interesat plusistul Iordache, obosit după paradele militare unde a trebuit să dea copy-paste şi la comunicatele oficiale. Buzoienii vor face pomana porcului cu carne din import, în timp ce veterinarii le vor lua cu japca porcii din gospodării, pe motiv de pestă. În orice judeţ civilizat ar fi fost convocat de urgenţă un Comandament pentru analizarea situaţiei şi găsirea de soluţii. Peste 10.000 de porci fiind eutanasiaţi. Dar pe prefectul Iordache, vremelnic ocupant politic a fotoliului din Casa Albă, nu-l interesează acest lucru. El se dă cu „bicla”, cât e încă vreme frumoasă, după care va urca în Ferrari, că doar preţul la energia electrică produsă de panourile sale creşte continuu.

Surse neconfirmate susţin că prefectul Iordache şi-a dat comandă şi de un Lamborghinii pentru singurul loc de parcare rămas liber în faţa Prefecturii, că se vedea urât, nu de alta! Asta după ce Duster-ul jurnalistului Piţigoi a fost dat afară cu japca din parcare, pentru că a râs neconform la o glumă bună dintr-o conferinţă de presă, unde Iordache a fost catalogat drept bun comunicator.