IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Judeţul Buzău este “number one” pe coperta revistei Reţeaua Europeană a Geoparcurilor

Zilele trecute, un grup de întreprinzători pe zona agroturismului buzoian a promovat imaginea judeţului Buzău la un eveniment de anvergură europeană, organizat în staţiunea turcă Kula-Salihli, unde reprezentanţii geoparcurilor de pe continent, constituiţi în delegaţii naţionale, au luat parte la întrunirea Comitetului Coordonator (CC) al Reţelei Europene a Geoparcurilor. Judeţul Buzău şi Geoparcul „Ţinutul Buzăului” are doi reprezentanţi în Comitetul Coordonator – Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău şi Cristina Partal, consilier pe probleme de turism şi promovarea judeţului Buzău prin prisma potenţialului turistic în cadrul Consiliului Judeţean Buzău, care a postat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj unde sunt evidenţiate aprecierile specialiştilor în turism pentru arealul buzoian. Revista de specialitate „Reţeaua Europeană a Geoparcurilor” a ale ca imaginea României, şi a celor două geoparcuri – ţara Haţegului şi Ţinutul Buzăului - să fie reprezentată de obiectivul turistic buzoian „Vulcanii Noroioşi”.

„În urma votului delegaților, România continuă să facă parte din Consiliul Consultativ al Rețelei Europene a Geoparcurilor, prin colegul nostru Cristian Ciobanu, de la Geoparcul internaţional UNESCO Ţara Haţegului.

Totodată, România este membră a Consiliului Consultativ și în cadrul Rețelei Globale a Geoparcurilor, prin profesorul Alexandru Andrăşanu, alături de alți 11 experți la cel mai înalt nivel, recunoscuți la nivel internațional pentru activitatea științifică și profesională în domeniul geoparcurilor internaționale UNESCO.

România este astăzi pe coperta revistei Rețelei Europene a Geoparcurilor, cu o imagine reprezentativă pentru cele două geoparcuri ale sale: dinozaurii Hațegului și Vulcanii Noroioși ai Buzăului.

Babicul, covrigii de Buzău, vinul, dulcețurile, mierea și berea geoparcului din Buzău, au făcut deliciul colegilor din rețea, la degustarea organizată cu sprijinul gazdelor din Turcia, pentru care le mulțumim! Echipele celor două Geoparcuri UNESCO ale României au făcut ca azi să se vorbească mai mult despre moștenirea acestei țări”, spune Cristina Partal în mesajul postat de pagina de socializare.

Imaginea turismului buzoian a fost susţinută la evenimentul organizat în staţiunea turcă Kula-Salihli şi de operatorii pe agroturim: Slow Food Buzău. One Beer later, Conacul Grigorescu, Melissia Miere Naturală, Casa cu Tei – Sărata Monteoru, dar şi de brandurile Staţiunii de Cercetare Pietroasa sau Covrigii de Buzău.