IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Caravana Cartierelor continuă la PNL

În week-end, Caravana PNL, condusă de Președintele Organiazației Municipale, senatorul Vlad Mircea Pufu, a continuat vizitele prin cartiere, unde s-au întâlnit cu locuitorii, pentru a afla problemele cu care aceștia se confruntă. De această dată, Caravana a ajuns în Tohăneni, un cartier  destul de marginalizat de actuala administrație locală. După întâlnire, senatorul a postat pe pagina sa personală de socializare principalele puncte discutate, nu puține, și care ar trebui să dea de gândit autorităților, mai ales că suntem în plin an electoral:

„Am continuat #CaravanaCartierelor, iar în această seară am ajuns, alături de consilierii locali, în zona 1 Decembrie 1918 - Tohăneni. Aproximativ 50 de buzoieni au răspuns invitației noastre și au venit să ne expună problemele de care se lovesc zilnic în zona în care locuiesc.

Indiferent în ce parte a orașului am ajuns până acum, o nemulțumire e constantă: locurile de parcare sunt insuficiente, iar cele existente sunt supralicitate. Cetățenii s-au plâns inclusiv că procedura licitației de atribuire este defectuoasă și lipsită de transparență.

Oamenii au semnalat și o serie de situații punctuale, multe dintre ele legate de infrastructura rutieră. De exemplu, ni s-a adus la cunoștință că pe Bulevardul Republicii, după asfaltare, s-au scufundat capacele de canal. Asfaltările nu au ajuns, în schimb, pe străzile Constantin Brâncoveanu și M. Kogălniceanu, fiind reclamată și problema iluminatului stradal, dar și lipsa unui loc de joacă pentru copii. Pe strada 1 Decembrie 1918, deși s-au făcut săpături, vechile țevi de apă nu au fost schimbate.

De asemenea, cetățenii s-au plâns de disconfortul pe care îl creează aglomerația de pe străzile adiacente Bulevardului Unirii și de faptul că accesul mașinilor de intervenție, precum cele de pompieri ori ambulanțe, este imposibil.

O altă situație semnalată a vizat noile piste pentru biciclete, care nu sunt suficiente și, un lucru important, nu leagă puncte importante din oraș. Totodată, oamenii s-au arătat nemulțumiți că pe Republicii există pistă doar pe un sens.

Un caz aparte adus la cunoștință a fost cel al lui Vlad Dan, veteran de război, care, deși are dreptul la un loc de casă, nu l-a primit nici până acum.

Vom face cunoscute toate problemele care ne-au fost sesizate, pentru a găsi soluții. Buzoienii, indiferent de zona în care locuiesc, au dreptul să trăiască într-un oraș civilizat, cu un standard de viață ridicat.

Vom continua întâlnirile în cadrul Caravanei Cartierelor”, a scris politicianul pe facebook.